Indlægs Arkiv

Smukt efterår med Skifer (Skamar)

Hej Karin,

Skifer er blevet syv måneder nu, og vi er endelig kommet på den anden side af flytningen, så nu skal du have lidt nyt herfra. Skifer stortrives og vokser sig flot og rørig (og teenage-fræk :-))

Han er kommet i god form efter flytningen, kroppen er blevet lidt mere ‘trimmet’. Men der er også god mulighed for aktivitet; vi har fået hegnet haven ind, så han kan løbe frit, hoppe rundt i de enorme bunker af efterårsblade, løbe efter ting, når vi leger, eller bare spurte rundt om huset. Og så går vi tur tre gange om dagen. Nu, hvor han er blevet større, kan vi komme længere omkring – nu kan vi nå både et engområde og et stykke skov i nærheden. Vi kører også til de store skove ind imellem. Stor succes hos både hun og ejer!

Fræk og sjov er han også – selvfølgelig i charmerende forklædning. Han lister hen og tager min hjemmesko og tripper så afsted med den rank og stolt hen over gulvet over til kurven, så han er sikker på at blive set. Når vi går tur har vi udholdenhedsprøver, hvor han trækker den ene vej og jeg den anden. Her er jeg heldigvis vældig tålmodig, og hvis jeg bare bliver stående længe nok, kommer han med til sidst. Men igen på en måde, som om han selv har bestemt det.

Du kan se på billederne, hvor superflot han er med sin røde farve – han går næsten i ét med efterårsbladene i skoven.

Mange hilsner Mette

(har problemer med at oploade fotos – prøver igen i morgen tidlig……)

Leave a Reply

%d bloggers like this: