Indlægs Arkiv

Alenka og Ricco er parret

I dag har Ricco været på besøg her med sin familie, for at se på om der var nogle at mine tæver i løbetid, han skulle have lyst til at parre, af de ubeslægtede muligheder der var. Det lyder så voldsomt, men reelt så var der to tæver han kunne få lov til at kigge nærmere på og det gjorde han også ret grundigt. Han bestemte sig for at den dejligste af dem var Alenka. Sjovt nok var det Runa han legede mest med ude på gårdspladsen , men da det kom til parring inde i mit køkken så var det Alenka der blev parret. Jeg håber jo på at der vil komme lige så smukke og sunde hunde ud af det som forældrene, og meget gerne med den imponerende sorte maske som de begge to har. Nu kan vi så bare krydse fingre for at tæven bliver gravid som vi håber på. Hvis der kommer hvalpe så vil de få denne stamtavle : Stamtavle Alenka X Ricco

I dag var her igen et tykt lag sne og jeg kunne simpelthen ikke stå for dette smukke billede af Ricco i perfekt profil i den hvide sne.

Kære Karin.
 
Tak for en uforglemmelig dag hos dig og dine søde Tibbere.
 
Det er fantastisk at se din omsorg for de dyr, hunde, katte, du tager under dine vinger og det ansvar, du tager både fra starten og igennem deres liv fremover. Vi ved, at du elsker enhver af de små enkelte sjæle, på alt det udkomme og resultaterne af din professionelle kærlighed til de individer du har med at gøre.
Vi er stolte af at have fået den “smukkeste Ricco” man overhovedet kunne ønske sig og vi giver ham den største kærlighed vi overhovedet formår.
 
Kærlig hilsen
 
Anni, Gert og Ricco

Leave a Reply

%d bloggers like this: