Indlægs Arkiv

DK23965/2021 Askim`s Tia-Ho Kaysa

Så kom solen lige pludselig frem selvom det regnede i morges og så blev det lidt sjovere at gå ude i haven og fotografere hunde. Denne gang valgte jeg at tage Kaysa født 26/9 2021 og Mandy med ud og det var mest Kaysa ( som er efter Tiara og Hondo ) jeg ville have billeder af. Hun var ligeså livlig som Mia, så det var meget rart at det var Mandy jeg havde taget med ud, for hun var noget mere rolig end de livlige ung hunde. De fleste billeder af Kaysa tog jeg hvor hun legede oppe på bordene og var der ikke andet at lege med så kunne hun da få meget sjov ud af et par visne blade.

DK23965/2021 Askim`s Tia-Ho Kaysa

Min dejlige Mia

Mia har jeg ikke mange billeder af så jeg måtte hellere prøve at få taget nogle i dag hvor jeg har fået tilsendt billeder af hendes smukke bror Monty. Mia hedder DK00714/2021 Askim`s Ay-Ho Mia og fra hun blev født ved et kejsersnit juleaften sent og til i dag, må jeg sige at hun er en hund der har sine egne meninger og ofte roder sig ud i et par over nakken fra mine mere rolige tæver. At tage billeder af hende er slet ikke nemt, for der er altid fuld fart på hende og det resulterer ofte i billeder af hende i mærkelige halvt flyvende stillinger. Hun er altid sød og rar, men hun har SÅ travlt med en hel masse og hun kan løbe helt utroligt hurtigt. Hun elsker jordhulen og derfor ser hun altid lidt nusset ud i det hvide, på en fugtig dag som i dag.

DK00714/2021 Askim`s Ay-Ho Mia

Mia og Samira

Mia

Samira, Amy og Mia

Hundeleg .Samira, Miranda og Amy

Samira og Mia

Legeglade Mia

Mia ved godt hvor jeg er

Jeg kaldte men det passede Mia at blive stående

Miranda Alenka og Mia bagerst

Her står Mia og logrer imens jeg snakker

Så må bolden holde for igen

Kuglen er hård og glat og en hund kan kun skubbe til den

” Kast nu bolden “

Så er der fart på igen

Samira vil også være med

Morgenbilleder

I dag d 1. oktober 2022 fik jeg lyst til at tage nye billeder af en del af mine hunde. Jeg fik set at en del af dem havde lagt ny pels til og selvom det truede med regnvejr så tænkte jeg at det var da et forsøg værd. Hundene var temmelig samarbejdsvillige, så jeg fik da nogle ret gode billeder, bl a af Tiara og af Evita som Tiara er mormor til. Githa som er på besøg her nu fik jeg også med på et par billeder.

DK16121/2013 Askim’s Ru-Fan Tiara

DK16621/2018 Askim`s

Du kan læse resten af, Morgenbilleder her.!

På besøg hos DK15723/2022 Askim`s Ai-Ho Adam

I dag har jeg været på besøg hos Adam og jeg havde hans to søstre Arlene og Afrodite med. Han har den skønneste have at lege i, med mange små afsnit og en masse detaljer, men det er svært at fotografere små livlige hundehvalpe hvor der er så mange muligheder for at hundene kan gemme sig i skyggen. Jeg havde fra starten sat et farvet bånd om halsen på dem så der ikke var nogen mulighed for at forveksle hvalpene når billederne bliver gamle og hvalpene er svære at kende. Arlene fik en rød snor og Afrodite en gul snor.

Du kan læse resten af, På besøg hos DK15723/2022 Askim`s Ai-Ho Adam her.!

Askim`s Blue Turi har fået killinger

Killingerne er 12 uger og salgsklare d 9/9. Det er Turis første kuld og de blev lige så dejlige som jeg forventede at de ville blive, lige så kælne som deres mor og med øjne man allerede kan se bliver grønne.

Deres far er Zvizda`s Star of Askim`s som jeg har importeret fra Holland,

 

 

 

Du kan læse resten af, Askim`s Blue Turi har fået killinger her.!

DK01406/2018 Askim`s Bo-So Caspar = J J

I går fik jeg taget billeder af Caspar som var på besøg ovre hos Birthe. Da jeg tog hjem var jeg slet ikke sikker på at jeg havde fået nogle billeder af ham der kunne bruges, for han havde mest travlt med de andre hunde og en af tæverne var på vej til at komme i løbetid. Desuden er der store træer i Birthes have der skygger og han stod hele tiden pænest i skyggen. Caspar er en lækker hund der er far til 24 hvalpe i 5 kuld, han er øjenlyst i 2019 med et forkert øjenhår, han har

Du kan læse resten af, DK01406/2018 Askim`s Bo-So Caspar = J J her.!