Indlægs Arkiv

Killingerne har ikke tid de har fået en ny baldrian mus

Det var virkelig et hit for killingerne da de fik en ny kæklet mus med baldrian i og de fik så travlt med den, at de ikke havde til til at komme ud i køkkenet og lege. Det plejer eller at være noget de venter på at få lov til når jeg har lukke hundene ud i haven, men nyt legetøj var meget mere spændende.

Xanthos på besøg

Søndag kom Xanthos på besøg her med sin familie og så inviterede jeg Bente ( som har hans mor Freja ) og Birthe ( som har hans søster Meta ). Menneskene kom men Meta fik lov til at blive hjemme da hun lige har haft hvalpe. Det var en rigtig dejlig eftermiddag i godt selskab og med godt vejr, der kom også lidt gode billeder ud af det. Bl. a. fik jeg taget et billede hvor Xanthos viser at han det smukkeste bid, han er øjenlyst = Intet påvist og med Patella 0/0.  Jeg fik da også et rigtig godt èt hvor han står med siden til og det vil jeg vise øverst.

DK 15932/2017 Askim`s Fre-Al Xanthos

Lidt nysgerrig

Man kan jo lige se sig lidt om

Han ved godt han er lækker

Næsten et godt billede

Jubii han flyttede sig lidt

Smukke dejlige Freja, Xanthos mor

Han fandt et kødben så det snuppede han

Det er mit !

Var der nogen der så det ?

Smukt bid kan vi se

Freja har det også varmt

Ronja og Alenka syntes det var meget spændende med en fremmed hanhund

Det er ikke til at se det men der ligger kødbenet

Lige smukke både Alenka og Xanthos

Alenka og Xila

Ronja og Xanthos

Freja og Xanthos

Freja og Xanthos

Killinge legetid med hund

Overskriften er lidt misvisende for det var meget fremmed for killingerne at være ude i køkkenet og der samtidig var en hund derude. Tiara sad så stille inde i stuen og holdt øje med at killingerne legede ude i køkkenet. Hun er en meget rolig og venlig lille hund og jeg tænkte at killingerne nok kunne få en oplevelse ud af at hun kom med ud i køkkenet. Det var virkelig fremmed og de syntes nok også det var farligt for dem, deres haler voksede voldsomt i diameter, men der var ingen af dem der gik i panik over hende.

Du kan læse resten af, Killinge legetid med hund her.!

Jamunas killinger vokser

Det går bare så stærkt når først killingerne er født og jeg bruger alt for meget tid på at sidde og se på dem. Når de bliver lidt større bruger jeg nok alt for meget tid på at kæle med dem. Hvis man kan lide katte så kan det være svært at få lavet alt det andet man burde lave, for der findes vist ikke noget mere kært end små dyreunger, hvad enten det er kattekillinger eller det er hundehvalpe. Jeg er så heldig at jeg har mulighed for at få begge dele. Dette indlæg vil vise nogle billeder af

Du kan læse resten af, Jamunas killinger vokser her.!

Kuma på besøg

I dag har jeg haft DK12232/2019 Kuma på besøg og det er rigtig dejligt at få lov til at møde en hvalp der er efter hunde herfra, så man får set næste generation.

Kuma`s mor er DK09181/2014 Askim`s Po-Xol Wita og hans far er DK12622/2011 Grothovda`s Skamar kaldet Skifer, som jeg hentede til Danmark fra Norge.

Kuma kom på besøg fordi hans ejer ønskede sig en hund mere så han ikke skulle være alene hele dagen når hun var på arbejde.

Begge hunde var vildt interesserede og glade da de mødte hinanden og tiden blev udnyttet til tibbefræs og markerings

Du kan læse resten af, Kuma på besøg her.!

Jamuna og Loke har killinger på vej

Denne gang vil jeg vise billeder af Jamuna der er tydeligt gravid, lidt billeder af Loke, faderen til hendes killinger, der bestemt ikke synes om at blive fotograferet og den voliere jeg har indrettet til Loke.

Jeg har jo en holdning til at når jeg laver noget til kattene, så er min første prioritet at det skal laves med hensyn til hvad en kat ville synes om. Næste punkt er jo hvor meget plads der er til rådighed og sidst men ikke mindst, hvilke materialer er til rådighed ? Gratis ting og sager, genbrugsting og gerne noget der kan anvendes

Du kan læse resten af, Jamuna og Loke har killinger på vej her.!