Indlægs Arkiv

Skønne killinger

Nu er killingerne begyndt at blive sjove og faktisk så er deres mor begyndt at tage sig nogle små frikvarterer, hvor hun lægger sig op i den lille hule øverst, men hun holder stadig godt øje med dem og med hvad de laver. Hængekøjen har de endnu ikke erobret, men trappen jeg har lavet til dem og katte wcèt er inspiceret og de er også godkendt, ligesom skålene til mad og vand. Det er bare næsten ikke noget de tager derfra for mors mælk er det bedste og der er vist så rigeligt det de behøver. Killingerne er 12 uger d 10 januar og der er de klar til at flytte hjemmefra. De tre af killingerne er reserveret men der er stadig en hun killing ledig.

Olympia og Frigge venter hvalpe i December

Nu tør jeg tro på at Olympia venter hvalpe i December, jeg synes altid det er så svært med tibber for de er rigtig gode til at gå og gemme det meget længe. Jeg lægger kun et par billeder ind her og hvis der er nogen der vil se flere billeder af forældrene til det kommende kuld så kan de finde rigtig mange billeder i det indlæg der hedder ” Olympia og Frigge er parret “

Askim’s La-Gro Olympia

Askim`s Se-Jed Ben-Jhi

Dagens billeder

I dag var det min helt klare beslutning at jeg skulle have nogle billeder af Aiko og Silke der er på besøg her. Solen var lige fremme et øjeblik og andre af hundene kom med ud på gårdspladsen. Da jeg kiggede billederne igennem bagefter, så var der rigtig mange billeder, men desværre næsten ingen af Aiko og Silke. Jeg vil sige til mit forsvar at når der er to hvalpe med i flokken, så er det meget ofte dem der fanger øjet. Desuden så tror jeg at Silke er temmelig umulig at få billeder af, for selvom jeg ser et

Du kan læse resten af, Dagens billeder her.!

Nilaya og hvalpene

I dag fik jeg endeligt kameraet med ud samtidigt med at hvalpene var ude på gårdspladsen. Jeg fik lidt billeder af dem, men det var koldt fugtigt og småregnede, så det var ikke ret længe de syntes det var sjovt. Rigtigt våde og kolde må de jo heller ikke blive. Man kan også se på Nilaya at hun ikke synes særligt godt om vejret og mon ikke hun står og tænker på at der er noget mere behageligt inde i huset ? Hun står og kigger hen mod døren.

Du kan læse resten af, Nilaya og hvalpene her.!

Kattevolieren

I dag har jeg været ovre og tage billeder af mine russere inde i deres voliere. Tusind tak til Palle som gjorde det muligt ved at sætte bedre lys op derinde, for ellers var det ikke muligt at tage billeder der, en mørk og fugtig morgenstund. Jeg ændrer tit ved hvordan klatreredskaber og huler er placeret, for hvis kattene ikke bryder sig om at bruge det, så kan det jo lige så godt laves om, men de store og tunge ting er det for besværligt at flytte for meget på. Mine russere udnytter hele rummet og opholder sig ofte helt

Du kan læse resten af, Kattevolieren her.!

Xappo på besøg

I går kom Xappo på besøg med sin familie og da jeg var blevet klar over, at jeg faktisk ikke havde ret mange billeder af ham, så måtte jeg jo se at få taget nogle når jeg havde chancen. Med en så ung og livlig hvalp var jeg godt klar over at han skulle brænde noget krudt af før han var til at tage et rigtig godt billede af, hvor han stod stille og med siden til. Det var Chilli og Xappos kuld søster Xila der kom ud i haven for at lege med ham. Det var så inderligt koldt

Du kan læse resten af, Xappo på besøg her.!