Indlægs Arkiv

Perry på besøg

I dag kom Perry på besøg med sine mennesker og jeg tror han syntes det var lidt overvældende i starten, især fordi Diana skreg lige i luften da hun så ham og det varede desværre et stykke tid før hun stoppede igen. Jeg tror bare man skal have lidt tålmodighed med hende og lade hende skrige for så stopper hun jo når hun finder ud af at den fremmede hund ikke er farlig. Hun har dog en imponerende høj stemme og hvis man ikke har hørt det før så kan man sagtens tro at hun bliver mishandlet. Perry fik hilst på mange fremmede hunde her og han tog det anderledes pænt og han fik snust og tisset hele haven rundt. Så blev der noget at snuse efter da mine hanner kom derud senere.

DK12496/2016 Askim`s Bon-Va Perry

Perry og Tiara

Hvor blev hun af ?

Skal vi lege ?

To der kan lide hinanden.

Logre, logre, kom nu !

Øv hvor blev hun af ?

Ups her var der mange

HJÆLP !

Conrad

 

Så skal der ske noget

En fin dreng

Typisk Diana, hun forstår at få møvet sig ind i centrum

 

Holly`s killinger

Holly fik killinger d 3/4 med Scott som far. Det blev til 3 fine han killinger der er vokset op og nu næsten er klar til at flytte hjemmefra 26 juni hvor de er 12 uger. Jeg har endelig fået taget mig sammen til at få taget billeder af dem og navne har de også fået. De hedder Askim`s Blue Vilja med blå snor , han er reserveret, Askim`s Blue Vitali med lysegrøn snor, han er til salg og Askim`s Blue Vladimir med brun snor er også til salg. Jeg fotograferede dem ude i køkkenet imens de var der sammen med deres mor Holly Pooh von Solte der har rød snor.

Holly Pooh von Solte

Askim`s Blue Vladimir, til salg

Askim`s Blue Vitali, til salg

Askim`s Blue Vilja, reserveret

Smukke Holly

Prince på besøg

I dag kom DK18620/2012 Askim`s Prince Pascal = Prince på besøg og hvor er han dog bare en smuk hund.

Det var rigeligt varmt, så det blev bare til lidt hurtige billeder, for at vise hvor smuk han er nu hvor er han er i fuld pels.

 

 

Du kan læse resten af, Prince på besøg her.!

Hvalpe til salg

To af mine dejlige tæver har fået deres hvalpe 26 maj 2018. DK14651/2014 Sarchris`s Heidi fik en smuk zobel tævehvalp med DK15184/2015 Gizmoland Cinnamon Cupcake = Simon til far.

DK08958/2018 Askim’s Hei-Si Eliza 320 gr i dag

DK09247/2014 Askim`s La-Gro Xenta fik 5 hvalpe, 3 tæver og 2 hanner, alle parti colour, med hannen i hendes liv DK08574/2013 Askim`s Le-Xol Robin.

DK08961/2018 Askim’s Xe-Ro Franz 290 gr i dag

Du kan læse resten af, Hvalpe til salg her.!

Dejlige Barney

DK04062/2016 Askim's Ru-San Lydia= Luna

Jeg har jo et rigtig dejligt besøg af Birthe med Luna, Mille, Barney og Kela og så har jeg ellers forsøgt at få gode billeder af alle hundene. Det er så ikke lykkedes helt, for jeg må nok indrømme at Barney stjæler opmærksomheden fra alle de andre. Jeg synes at han er lækker, faktisk har jeg næsten ingenting at udsætte på ham og han er jo kun et halvt år gammel. Det tegner rigtig godt for ham i fremtiden synes jeg, for i den alder er de fleste tibber noget teenage præget noget, der slet ikke ser ud som de

Du kan læse resten af, Dejlige Barney her.!

Smukke hvalpe er født 26/5 2018

I går havde vi en travl dag her. Heidi startede fødsel og fødte en 230 gr stor zobel tævehvalp der har Simon til far, og Xenta der havde været til dyrlæge dagen før fordi hun sitrede i hele kroppen, havde det ikke særligt godt og sov det meste af dagen oppe i hvalpesengen. Dyrlægen havde sagt at der skulle komme fødsel inden et døgn så om eftermiddagen ringede jeg til dyrlægevagten, fordi der ikke var sket noget. Hos dyrlægen blev der foretaget ultralydsscanning og derefter røntgenfotograferet for at være helt sikre på hvad der var galt. Det blev desværre til

Du kan læse resten af, Smukke hvalpe er født 26/5 2018 her.!