Indlægs Arkiv

Conrad og hans familie har været på besøg

I dag fik jeg taget en masse billeder der tydeligt viser hvordan både børn og hunde hygger sig sammen så jeg vil lægge rigtig mange billeder ind her.

Søde og smukke Conrad

Askim`s Blue Lindy

I dag vil jeg vise billeder af Lindy som er født d 12/4 2020 og som nu er ca 4 mdr gammel. Han er en super lækker killing,  der er meget kælen og som spinder højlydt når han bliver taget op for at blive kælet med. Han er fuldstændigt renlig og han elsker at ligge i hængekøjen og dovne men som alle andre killinger kan han  lege vildt og fare gennem hele huset.

Killingerne har ikke tid de har fået en ny baldrian mus

Det var virkelig et hit for killingerne da de fik en ny kæklet mus med baldrian i og de fik så travlt med den, at de ikke havde til til at komme ud i køkkenet og lege. Det plejer eller at være noget de venter på at få lov til når jeg har lukke hundene ud i haven, men nyt legetøj var meget mere spændende.

Du kan læse resten af, Killingerne har ikke tid de har fået en ny baldrian mus her.!

Xanthos på besøg

Søndag kom Xanthos på besøg her med sin familie og så inviterede jeg Bente ( som har hans mor Freja ) og Birthe ( som har hans søster Meta ). Menneskene kom men Meta fik lov til at blive hjemme da hun lige har haft hvalpe. Det var en rigtig dejlig eftermiddag i godt selskab og med godt vejr, der kom også lidt gode billeder ud af det. Bl. a. fik jeg taget et billede hvor Xanthos viser at han det smukkeste bid, han er øjenlyst = Intet påvist og med Patella 0/0. Jeg fik da også et rigtig godt

Du kan læse resten af, Xanthos på besøg her.!

Killinge legetid med hund

Overskriften er lidt misvisende for det var meget fremmed for killingerne at være ude i køkkenet og der samtidig var en hund derude. Tiara sad så stille inde i stuen og holdt øje med at killingerne legede ude i køkkenet. Hun er en meget rolig og venlig lille hund og jeg tænkte at killingerne nok kunne få en oplevelse ud af at hun kom med ud i køkkenet. Det var virkelig fremmed og de syntes nok også det var farligt for dem, deres haler voksede voldsomt i diameter, men der var ingen af dem der gik i panik over hende.

Du kan læse resten af, Killinge legetid med hund her.!

Jamunas killinger vokser

Det går bare så stærkt når først killingerne er født og jeg bruger alt for meget tid på at sidde og se på dem. Når de bliver lidt større bruger jeg nok alt for meget tid på at kæle med dem. Hvis man kan lide katte så kan det være svært at få lavet alt det andet man burde lave, for der findes vist ikke noget mere kært end små dyreunger, hvad enten det er kattekillinger eller det er hundehvalpe. Jeg er så heldig at jeg har mulighed for at få begge dele. Dette indlæg vil vise nogle billeder af

Du kan læse resten af, Jamunas killinger vokser her.!