Indlægs Arkiv

Diana og Inez på besøg

I dag har jeg taget billeder fordi  DK02782/2018 Askim`s Ro-Oth Diana og DK14406 Askim`s Lu-San Inez er på besøg her. Det var min plan at tage billeder af hundene der legede, men den eneste der ville lege var Xila, så det kom der ikke mange billeder af gæsterne ud af. Det skulle jo være så nemt, bare tage hundene ud og kameraet med, så var det jo hurtigt klaret ! Denne gang var det så Inez der havde sin egen mening om det og hun ville kun være oppe i udsigtsposten. Jeg fik nogle billeder af de andre og så måtte jeg tage Inez ind på gårdspladsen og tage et par billeder af hende der. Sommetider så synes jeg at ting bliver mere besværlige end det er absolut nødvendigt.

Smukke dejlige Diana

Livlige Diana

Søde Tiara

Thea

Xila i fuld fart

Smukke Xila

Xila i fart igen

Xila fik da motioneret

Diana

Xila

Xila

Tiara, Olympia og Heidi

Så kom Diana også op

” De andre løb “

Tiara

Udsigtsposten

Inez

Inez

DK12565/2016 Askim`s Mi-Va Ronja er parret d 21/9 2019

Ronja er parret med DK06415/2017 Askim`s La-Gi Ursus og stamtavlen på de kommende hvalpe bliver en plus stamtavle fordi alle relevante sundhedsundersøgelser er foretaget. Stamtavlen kommer til at se sådan ud : Ronja X Ursus 22092019  Det mener jeg vil være en rigtig god kombination og jeg krydser fingre for et godt resultat. Det har taget rigtig lang tid at sortere alle de billeder jeg tog i går, for jeg fik som sædvanlig taget alt for mange, men hundene er jo bare så søde når de virkelig kan lide hinanden og leger for fuld skrue.

Smukke dejlige Ronja

Ronja og Ursus

Søde og dejlige Ursus

DK15935/2017 Askim`s Fre-Al Xitta = Meta

I dag har Meta været på opdagelse i Birthes store have og blandt hendes hunde. Det er gået over al forventning, men da det kan være lidt overvældende at komme ind i en flok fremmede hunde, så har vi selvfølgelig ladet dem hilse på hinanden nogle stykker ad gangen. Når man ser på billederne af Meta og de andre så kan man se på hele hendes udtryk og den høje haleføring at hun synes at: Det her det er spændende.

Du kan læse resten af, DK15935/2017 Askim`s Fre-Al Xitta = Meta her.!

Hondo på besøg

I dag har DK20203/2018 Askim`s Ol-Fri Hondo været på besøg. Det varer jo ikke så længe før lille Jason skal flytte til sit nye hjem og de nye ejere var her for at besøge ham. Jeg ville gerne vise dem Hondo fordi han har samme mor og far som Jason har og jeg synes jo at jeg kan se mange ligheder hos de to. Det kan godt være at at Jason vil komme til at ligne Hondo når han bliver voksen, og familien ville meget se dem sammen. Det var en rigtig god oplevelse at se hundene sammen og så

Du kan læse resten af, Hondo på besøg her.!

Ayla og Frigge

I går fik jeg taget lidt billeder af Ayla og Frigge, der på stamtavlen hedder DK13028/2007 Askim`s Se-Jed Ben-Jhi og er f d 25/6 2007, så han er en gammel dreng efterhånden. Ayla havde fået taget progesteron test, fordi hun skulle have været parret, men prøven viste at det var på det sidste med mulighed for at parre hende og så var der ikke tid til en længere rejse til hanhund. Frigge er altid klar til damesjov og han syntes helt bestemt at hun var super lækker, men Ayla mente ligeså bestemt at det sjov var forbi, så Frigge måtte

Du kan læse resten af, Ayla og Frigge her.!

Ilka og Janus

Jeg blev bedt om billeder af smukke Ilka så jeg måtte jo lige se at få taget nogle ( selvom det var regnvejr ) og det blev sammen med lille Janus.

Du kan læse resten af, Ilka og Janus her.!

%d bloggers like this: