Indlægs Arkiv

Ida og Hondo

I dag har jeg været på besøg hos Ida og Hondo og det var bare et hurtigt besøg for at få et billede af Ida til at sætte ind på hunde web. Nogle hunde er bare svære at fotografere og Ida er så glad for mennesker at hun hele tiden kommer glad hen til èn hvis man prøver at tage billeder af hende. Hun er i løbetid nu og hvis det skulle være så heldigt at hun blev parret, så tør jeg godt gætte på at afkommet vil få lange ørefrynser. Både Ida og Hondo har nemlig lange frynser på ørerne, men om de når at finde ud af hvordan man parrer er nok en anden sag. De arbejder på sagen, men om der kommer resultater ud af anstrengelserne er ikke til at vide. I dag fik jeg lidt billeder at vise frem af dem og jeg synes det er et par smukke hunde.

DK20690/2018 Askim`s Al-Va Ida

Miranda i frugthaven

I dag kom Miranda med op i frugthaven sammen med en det af mine hunde og det var rigtigt noget hun hyggede sig med. Solen skinnede og det var ikke særligt koldt, så der var rigtig gang i den lille næse. Ind imellem fik jeg billeder af alle hundene der stod med næserne i jorden på rad og række og Miranda syntes især at et frisk muldvarpeskud var interessant. Hun er en dejligt pågående lille hvalp og jeg tænker næsten at hun tror at alle de voksne hunde er til for at lege med og underholde hende. Det er bare lidt svært at få øje på hende på billederne fordi hendes sobel farve nemt falder i med de brune blade på denne årstid

Miranda synes at Mandy skal lege med hende

Er du med mor ?

Thea og Chilli

Olympia og Tiara er også med

Mange spændende dufte

Selvom Olympia er i haven skal der holdes øje med indkørslen

Vi skal videre

Man skal se godt efter for at se Miranda i alt det brune herude

Sker der noget på vejen ?

Gemt i midten er Miranda

Miranda har mange ” tanter “

men den allerbedste er MOR

Vi skal rundt og se og snuse til det hele

Dejlige Olympia leger gemmeleg

Miranda kan blive helt væk

Man kan jo også kigge lidt.

Smukke Chilli

Lige smuk selvom han ikke vil stå stille

Miranda er stadig med

Søde Miranda

Tiara i midten

Smukke Olympia

 

Mandy og Olympia

 

Miranda må lige undersøge et muldvarpeskud

 

Smukke blide Mandy

 
 

Chilli

 

 

Sofus på besøg

I dag har Sofus været her sammen med sin familie for at se hvordan det gik at præsentere ham for et par af mine tæver og jeg tror han faldt pladask for smukke Ronja. Thea var også ude sammen med dem men hun havde slet ikke lyst til at snakke med smukke Sofus, han fik meget kontant besked på at hun slet ikke var interesseret. Billeder fra besøget fik jeg også taget og de kommer lige her.

Hvorfor kommer han ikke ?

Mor, sig til ham han skal her hen

Jeg

Du kan læse resten af, Sofus på besøg her.!

Solskins hvalpe

I morges var der rim og tåge udenfor men over middag blev det solskin med helt læ inde ved huset og så måtte Mandy og hvalpene jo ud og lege lidt. Mandy tog sin opgave som mor meget alvorligt men hvalpene hyggede sig, snuste alle steder og fik gnavet i små pinde og græsstrå. Mihara havde på et tidspunkt munden fuld af små strå så det nærmest så ud som om hun havde skæg der strittede til alle sider. Mylady havde fået smidt sil gule bånd, men jeg fik taget et billede hvor hun står stille. Mandy fik jeg med

Du kan læse resten af, Solskins hvalpe her.!

Mandys og hvalpene udenfor i solen

I dag var hvalpene med Mandy ude og vejret var så meget bedre end det har været de andre dage, hvor de frøs så meget i blæsten, at de bare stod og krøb sammen.

I dag gik de lidt søgende omkring og faktisk tror jeg at de kiggede efter et par aviser at tisse på. De tre af dem fik også tisset derude og det vil jeg jo gerne se, for så tror de ikke at man kun kan tisse på aviser.

Grøn snor Miyagi. Blå snor Midas. Lilla snor Miranda. Rød snor Mihara. Gul snor Mylady.

Du kan læse resten af, Mandys og hvalpene udenfor i solen her.!

Tiara og Chillis smukke hvalpe

Så fik jeg taget billeder af Tiara med hvalpene og hvor er de dog dejlige alle sammen. Dette kuld har fået navne med en betydning på tibetansk, men hvordan de evt skal udtales ved jeg intet om:

Alle fire hvalpe hedder Askim`s Tia-Chi = Askim`s er kennelnavnet og deres mellemnavn Tia-chi betyder at Tiara er deres mor og Chilli er deres far

Den parti colour tæve har fået navnet Nan-Mi og Nan-Mi betyder = tilhører familien. Den Bl/t han med Beige snor hedder Nag-Po og Nag-Po betyder sort/mørk.

Den ene sobel han med Blå snor og med stor hvid brystplet

Du kan læse resten af, Tiara og Chillis smukke hvalpe her.!