Indlægs Arkiv

Zune er flyttet

I dag er Zune flyttet og jeg tror vi allesammen savner ham. En rigtig sød og kærlig og meget nem hvalp. Jeg tog ham ud på gårdspladsen sammen med hans mor Olympia og jeg fik da også et par gode billeder af dem, som jeg vil lægge ud her. Så nåede han også lige at besørge inden den lange køretur. Jeg ønsker jer alt det bedste med hinanden fremover.

Luftetid

eller jeg skulle måske hellere skrive ” Tid til at blive totalt gennemblæst “.  Det er nemlig knagende koldt og der blæser en strid vind udendørs. Hundene ser nu ikke ud til at have noget imod det og jeg tog jo tøj på så jeg troede det passede til vejret, men jeg frøs nu alligevel. Måske var det kulden der gjorde det, men jeg så Ayla lege med Runa og det plejer jo altid at være de yngre hvalpe. Runa leger gerne med dem alle, jeg tror ikke hun har nogle specielle kammerater i flokken, det virker som om hun er glad for dem allesammen. Jeg tror jeg fik nogle gode billeder, som jeg vil bruge i dette indlæg, af de fleste af mine tæver, men der er jo altid nogle der har held til at undgå kameraet.

Askim`s Mi-Va Runa

DK20775/2016 Grothovda's Astra Alenka

DK20775/2016 Grothovda’s Astra Alenka

DK11711/2017  Hyldtoft Co- Fr Liva

DK11711/2017 Hyldtoft Co- Fr Liva

 

Kæresteparret Ronja og Othello

Ja det var jo den overskrift der faldt mig ind, da jeg havde set billederne igennem som jeg fik taget, da Othello var på besøg hos Ronja. Jeg havde jo bestemt at Ronja skal parres med Sofus, når han engang bliver gammel nok, men nu kom hun i løbetid og så valgte jeg at se om hun kunne lide Othello. Hun har altid været en af de tæver der smider sig på ryggen når han er i nærheden, men det kunne jo godt have ændret sig. Det havde det bestemt ikke, for så snart hun så ham, så smed hun

Du kan læse resten af, Kæresteparret Ronja og Othello her.!

Runa, Liva og Thea

Jeg plejer at beskrive dem som mine tre pløregrise, for med det vejr vi har så er de normalt godt smurt ind i våd jord når de har været i haven. I dag har de haft tid til at blive tørre inden de kom ud i anden omgang og så er de som ved trylleri, tre pæne tibber igen. Jeg forventede slet ikke at få så gode billeder i dag men som ved et mirakel fik jeg taget nogle rigtig gode beskrivende billeder af ihvertfald de to af dem. Det er bare så heldigt.

DK11711/2017 Hyldtoft Co-Fr Liva

Du kan læse resten af, Runa, Liva og Thea her.!

Besøg hos Ofelia`s kuld.

I dag har jeg været i Sorø for at se Ofelia`s hvalpe og for at tage nogle billeder af dem med mit nye kamera. Hundene var søde, men jeg kan ikke sige det samme om mit kamera. Midt i at jeg tog billeder så skrev mit kamera at der ikke kunne tages billeder fordi chippen var defekt ! Så underligt når der ikke var noget galt da jeg tog de første billeder. Faktisk var det en lidt uheldig dag, hvor jeg dels kom hjemmefra uden tlf ( ikke så smart med en gammel skrøbelig bil ) og jeg opdagede det

Du kan læse resten af, Besøg hos Ofelia`s kuld. her.!

Bella og Sonny

I dag har jeg haft besøg af Bella og Sonny for at se om de kunne lide hinanden. Det var vi ikke tvivl om at de kunne, men vi kunne også tydeligt se at Bella ikke var helt klar til parring endnu. Vi har aftalt et nyt stævnemøde til tirsdag aften og så håber vi at begge hunde er klar, for Sonny er vist klar hele tiden. Da han var færdig med at gøre sig lækker overfor Bella så parrede han lige Bonnie igen. Det har jeg ikke taget nogen billeder af, for det var simpelthen så iskoldt med en

Du kan læse resten af, Bella og Sonny her.!