Indlægs Arkiv

Handels vilkår

En Tibetansk Spaniel er en sund lille hund, og jeg synes at det er meget vigtigt at være opmærksom på, at man kun skal avle på de bedste.

Mit mål er at mine hvalpe skal blive lidt bedre for hver generation, og dette forsøger jeg at opnå ved at få lavet sundhedsundersøgelser på alle mine avlshunde
Disse sundhedsresultater kan ses ud for hver hund her på min hjemmeside, klikkes der på det indskrevet resultat kommer selve diagnosekortet frem, der ligeledes også er offentligt tilgængelige hos Dansk Kennel Klub = “DKK”.

 

En del af mine avlshunde er undersøgt for følgende arvelige sygdomme :

Alle avlshunde har en status for PRA 3 og bliver undersøgt for :

Samt bliver øjenlyst for følgende: arvelige øjensygdomme.

DKK reg. nr og fulde navn, samt hvilke resultater hundene har på deres sundhedsundersøgelser vil være oplyst ved billedet af avlshundene i
fortegnelsen over ” Mine tæver ” og ” Mine hanner

De hunde der ikke viser sig at være gode nok vil aldrig komme i avl.

 

Der følger altid en DKK stambog med ved køb af Askim’s hvalpe, sammen med lidt frynsegoder.

  • Alle hvalpe har en sundhedsattest fra dyrlægen og har fået den første vac.
  • De er også chipmærket og registreret i Dansk Hunderegister.
  • Alle får mad med til den første tid herfra samt instrukser om fodring og pleje af hvalpen.
  • 1, stk legetøj og lidt guf som den er vant til.
  • Der følger ligeledes også et lille tæppe med som vil trøste hvalpen i de første svære dage da det lugter godt og trygt af mor og søskende.

Jeg er medlem i DKK og jeg har taget både Opdrætter Uddannelsen og det de kalder Hundeholder Uddannelsen, der er en overbygning til Opdrætter Uddannelsen. Jeg har godkendt kennel og har Fødevarestyrelsens godkendelse af forholdene her og jeg har haft besøg af DKK`s kennelkontakt der heller ikke havde kritik.  Desuden har jeg Kennel tilsyn flere gange om året af en dyrlæge.

I den forbindelse er det måske på sin plads at tilføje at jeg er momsregistreret med CVR nr og betaler både moms og skat af alle indtægter.

Mine hvalpe fødes inde i min stue og er vant til de andre hunde, kender mine katte og de forskellige gæster der kommer her. De har prøvet at køre bil flere gange, og er vant til at komme ud i min store have og lege med alle de andre hunde. Den kommer når der kaldes, ved at hvis der bliver sagt ” Nej ” så betyder det at man skal stoppe med det man er i gang med. Hvad angår renlighed så er vi godt begyndt og de er næsten helt renlige, men det skal holdes ved lige.

Mine hunde er det jeg har valgt at bruge min tid på og jeg gør det godt, det vidner alle de positive tilbagemeldinger jeg får om hvalpene. Jeg står til rådighed resten af hvalpens liv døgnet rundt med råd og vejledning hvis der er brug for det på mit mobil nr: 26 81 24 19.

Hvis man af en eller anden grund ikke kan beholde hvalpen, så skal jeg have den tilbudt, man må ikke videresælge mine hvalpe uden mit samtykke, for en hund har krav på et godt liv, hele livet, og skal ikke sidde i et lille bur på en hvalpefabrik.

Der kan også være andre specielle aftaler, hvis det f.eks. er en tæve jeg ønsker et kuld hvalpe fra, eller en han jeg ønsker at benytte til parringer.

I Danmark er reglerne sådan at hvalpe skal være fyldt 8 uger inden de flytter hjemmefra og det er også absolut det tidligste det kan lade sig gøre at få en hvalp herfra. Med hensyn til hvad jeg synes så mener jeg at ni eller ti uger er bedre, men det kommer også meget an på hvalpen nogle hvalpe er jo mere “fremadgående / udfarende” end andre, som kan være mere “tilbageholdende / stille” overfor fremmede.

Når en familie har valgt en hvalp her, så beder jeg om et reservationsgebyr på 3.000,- kr, så kan de være sikre på at den hvalp ikke bliver solgt til anden side, dette reservationsgebyr tilbagebetales ikke hvis de springer fra aftalen og jeg dermed skal finde ny familie til deres hvalp.

Hvis jeg må springe fra aftalen (det er aldrig sket endnu) men hvis hvalpen skulle gå hen og dø eller kommer til skade, så vil pengene blive tilbage betalt eller der kan vælges en anden hvalp.

Jeg har fuld forståelse for at folk vil gøre overgangen til et nyt hjem lettere for hvalpen, og derfor helst vil have den i forbindelse med ferie, når et reservationsgebyr er betalt for hvalpen er det derfor ikke sådan at den skal være afhentet en bestemt dato, da det skal være sådan at den får den optimale overgang til den nye familie.

Hvis en hvalp skal til udlandet og derfor skal Rabies vac ved tre mdr alder og derefter vente mindst 21 dage efter vac. Så skal køber betale ekstra udgifter til Kæledyrspas, vac nr 2 og Rabies vac plus et beløb på 100 euro pr måned jeg skal beholde / passe den ekstra. Jeg vil så sørge for socialisering og træning passende til alderen, og jeg beder om en t-shirt eller lignende som den nye ejer har haft på, så den kender sin nye ejers duft når den flytter.

Jeg har haft en hvalp der var solgt til en familie i Danmark boende her til den var fire måneder gammel, men der forventer jeg også at den kender sin nye familie når den flytter, fordi de har været og besøge den gentagne gange. Jeg sørger selvfølgelig så for socialisering og træning svarende til alderen. Vac nr 2 og evt. Rabies vac skal køber så betale, plus et beløb på 100 euro pr måned jeg skal træne og passe den.

Jeg er altid på hundenes side.