Indlægs Arkiv

Tibetansk Spaniel til salg

Ida og Hondos kuld

I dag har jeg taget billeder af Idas og Hondos kuld der blev født d 12/12 2021 og disse hvalpe er salgsklare d 6/2 2022. Jeg fik også taget et par nye billeder af forældrene og dem lægger jeg også ind her.

Herunder kommer der 6 billeder af tæven DK00711/2022 Askim`s Ida-Ho Magda med hvid forpote.

Herunder kommer der 6 billeder af tæven DK00710/2022 Askim`s Ida-Ho Malia.

Herunder kommer der billeder af hannen DK00709/2022 Askim`s Ida-Ho Malik

 

DK13510/2021 Askim`s Ron-So Pelle

I dag har jeg taget billeder af Pelle og selvom han kun er 8 uger gammel så tænker jeg på ham som Pelle Erobreren for hvor er han dog bare smuk. Faktisk tror jeg at han er en af de parti colour jeg har set der bedst matcher min smag for hvordan tegningerne skal være på en parti. Stamtavlen er også rigtig god og den følger avlsanbefalingerne, den er uden indavl og med fine sundhedsresultater. Pelle er til salg og jeg er rigtig ked af at jeg ikke kan beholde ham selv, men jeg kan ikke have flere hanner herhjemme. Han er en rigtig sød hvalp næsten helt renlig og kommer når man kalder, men han holder sig ikke tilbage når der skal findes på nye måder at underholde på. I aftes opdagede hvalpene at det var muligt at kravle under radiatoren og komme den vej ind under reolen men de kunne ikke finde ud af at komme tilbage den samme vej. Det betød at hvor der normalt er ro i mit hus ved 21 tiden så blev der i aftes ikke ro før 23,30 hvor jeg endeligt fik blokeret adgangen så de ikke kunne kradse blokeringen væk og fortsætte balladen.

DK13510/2021 Askim`s Ron-So Pelle

 

DK13511/2021 Askim`s Ron-So Polly

Så fik jeg taget billeder af Polly som også er klar til at flytte hjemmefra nu hun er fyldt 8 uger. Det er aldrig nemt at tage billeder af små hvalpe hvis man ikke har hjælp til det, for de vil jo helst være lige ved siden af mig og så er det ikke nemt at få taget gode billeder. Det er lidt nemmere hvis jeg tager dem med ud på vejen for så er det nemmest at se hele hvalpen og sommetider kommer der jo folk forbi som kan fange hvalpens opmærksomhed. De er jo bare så søde og elsker alle mennesker, alt er nyt og spændende for en lille hvalp. De allerfleste mennesker synes jo at små lækre og nuttede hvalpe er søde og hvalpene har jo kun godt af at træffe flest mulige nye mennesker og oplevelser. Disse to hvalpe i dette kuld ligner jo hinanden en del og jeg har valgt at tage billeder af dem hver for sig. Polly har den blødeste pels og den er lidt længere i selve hårstråene, så hun ser mere vamset ud end Pelle.

DK13511/2021 Askim`s Ron-So Polly