Indlægs Arkiv

Legebesøg på Kennel Askim`s

I dag har der været legebesøg af hunde der stammer herfra ude i min store have. Gæsterne var Xanthos, Candie, Freja og Dina og mine hunde der var med var Ayla, Ruby, Heidi, Mandy og Bonnie. Det var ikke alle hunde i haven jeg fik billeder af da jeg i første omgang koncentrerede mig om at få billeder af gæsterne.

Smukke Xanthos

Xanthos lige kommet

Freja og Candie

Mandy

Xanthos

Glade Xanthos

Dina på havebordet

 

Dina sidder

 

Illona er parret med Hondo

I dag var jeg på besøg hos Hondo og havde Illona med for Birthe på Kennel Flyckt. Jeg synes jo altid det er spændende at være til stede når der er mulige parringer og Hondo var slet ikke i tvivl, Illona var klar og det tog ikke mange øjeblikke før hundene hang sammen. Det er så dejligt når begge hunde er øjenlyst = Intet påvist og er Patella undersøgt 0/0. De har også begge et resultat = Fri for PRA 3. Der er heller ikke nogen indavl på kombinationen. Hundene kan helt sikkert lide hinanden og ser ud til sammen at kunne give nogle lækre hvalpe som jeg vil glæde mig til at se. Fiktiv parring på  Illona og Hondo

Spændende dame der lige er ankommet

Hvalpetræffet d 19/9 2021

Vi havde hvalpetræf her i går og det var så stor en succes at det bestemt er noget der vil blive gentaget. Jeg hyggede mig og håber at alle gæster gjorde det samme. Jeg fik taget masser af billeder og Laila gjorde det samme og hun har været så sød at sende billederne til mig. Når jeg lægger billeder ind i mit billedprogram så bliver hvert billede tidelt et nr og det nr skriver jeg under billedet. Til alle deltagere :En stor tak til jer

Du kan læse resten af, Hvalpetræffet d 19/9 2021 her.!

Nyima`s Blue Humoresque = Timmie

I dag har jeg haft besøg af Timmie der blev født d 3/1 2009, så han er en en ældre herre efterhånden. Han fik lov til at hilse på min søde Thea, og hun var da lige så lækker, at han kom til at savle over hende. Jeg har jo et fladt fad med vand på min gårdsplads som er beregnet til at hundene kan køle deres fødder når det er meget varmt, noget som mine hunde faktisk synes er noget af det værste de kan blive udsat for, våde poter NEJ TAK siger de, og kan allerhøjest tage sig

Du kan læse resten af, Nyima`s Blue Humoresque = Timmie her.!

Hundehvalpe og kattekillinger 2

I dag har jeg taget billeder af Alenkas hvalpekuld der består af Manja m rød snor og Marco m blå snor. De to killinger i B kuld Bella m gammelrosa snor,og Beatrice m lilla snor og så Caisa med lyseblå snor der ikke har nogen søskende. Jeg troede at killingerne ville fare til alle verdenshjørner men sådan gik det bare ikke. Bella og Beatrice blev i kurven og Caisa var meget mere udfarende ligesom hvalpene var.

Du kan læse resten af, Hundehvalpe og kattekillinger 2 her.!

Gustav på besøg.

DK17690/2019 Askim`s Ma-Oth Kevin = Gustav har været på besøg her i dag og jeg prøvede længe at tage billeder af ham. Det var så ikke det nemmeste jeg har prøvet. Dels er Gustav sort og solen skinnede meget i hans blanke sorte pels, dels har jeg lige haft tæver i løbetid, så han havde mest næsen i græsset eller snuste tæverne bagi. De tæver han fik lov til at hilse på,Tiara, Thea og Miranda, syntes ikke at han havde lov til at tage sig friheder, men Gustav er så hurtig til at springe væk, så der var ingen

Du kan læse resten af, Gustav på besøg. her.!