Indlægs Arkiv

Askim`s Ai-Ho Arlene

I dag bestemte jeg mig for at tage billeder af Arlene. Jeg er så glad for hende så det blev til alt for mange og de var bestemt ikke lige gode alle sammen. Hun er jo strålende rød med sort maske og en lille hvid plet på brystet og jeg ville vise hvor stor indflydelse lyset har på farven af en rød tibbe. Jeg tog hende med ud i haven sammen med Thea, der er en sort hvid tæve, og Chilli der er en rød zobel hanhund.

Smukke dejlige Shane

I dag tog jeg Shane alene ud i haven og jeg havde en idè om at med så smuk en hund så ville jeg sagtens kunne tage en masse lækre billeder af ham – – . Jeg tog en masse billeder og de viste meget sikkert at Shane han har VILJE og når han er i gang med at læse de nyheder hans næse fortæller ham om haven, så kan du gøre hvad du vil ( sige underlige lyde, lave pludselige bevægelser, kaste med legetøj ) Shane fortsætter med det der for ham er det mest vigtige for ham i det øjeblik og det er at læse de duftspor fra de andre hunde der har været ude i haven før ham. Billederne jeg tog kan dog sagtens vise hvor smuk han er så her får du en serie der fortæller om hans rundtur i haven.

Askim`s Ki-Ho Shane

Askim`s Ki-Ho Shane

I dag, som er kold , fugtig og blæsende, ville jeg have nye billeder af smukke, dejlige Shane. Det var slet ikke så nemt, for han havde jo ikke tid, han havde alt for meget han havde gang i. Jeg tog nogle af hundene med op i frugthaven og jeg fik da også et par pæne billeder, men det tog lang tid og jeg var temmelig kold, da jeg troede at jeg havde fået billeder nok til at vise ham så lækker som jeg ser ham.

Du kan læse resten af, Askim`s Ki-Ho Shane her.!

Shannon og Shane er til salg

I dag har jeg haft hvalpene med i frugthaven for at få nogle nye billeder af dem. Jeg vil ikke påstå at de var meget samarbejdsvillige, men jeg fik dog nogle gode billeder af dem. Jeg fik taget alt for mange billeder der mindede mig om da børnene var små og vi skulle lege ” Find Holger ” på et billede hvor det var svært at se ham. Sådan var det med hvalpene i dag for de er jo brogede ( det der hos Tibetansk Spaniel hedder parti colour ) så hvalpene har en hvid bundfarve og farvede plamager

Du kan læse resten af, Shannon og Shane er til salg her.!

Storkebesøg i Rødby d 28/8 2023

I dag fik jeg en kæmpe oplevelse da jeg kørte hjemmefra. På en lav våd eng mellem Rødby og Sædinge så jeg en flok storke gå hygge sig med fødderne i vand og lede efter spiseligt. Mit kamera i min telefon kunne ikke gøre så meget for der var jo lidt afstand til storkene, men da jeg bor i nærheden fik jeg hurtigt vendt bilen og så ellers bare hjem efter mit gode kamera. Storkene, alle ni, var der stadig da jeg kom tilbage og så fik jeg ellers taget en håndfuld billeder af det sjældne syn og dem

Du kan læse resten af, Storkebesøg i Rødby d 28/8 2023 her.!

Askim`s Blue Delilah er til salg

Askim`s Blue Delilah

Jeg har haft problemer med mit kamera, men nu vil jeg lave et indlæg med Delilah, der er til salg. Hun har Loke til far og Tinka til mor og hun er en rigtig lækker Russian Blue, med alle de kvaliteter som jeg holder så meget af hos russerne. Hun har også et par ting som godt kan være lidt besværligt at forholde sig til. Hun er ikke vild med at blive fotograferet og hun er rigtig god til at sørge for at en foto session tager rigtig lang tid. Jeg må tage rigtig mange

Du kan læse resten af, Askim`s Blue Delilah er til salg her.!