Indlægs Arkiv

DK23964/2021 Askim`s Tia-Ho Kieran

I dag har Kieran været på besøg her og der var så heldigt at han for første gang, 10 mdr gammel, prøvede at lette ben. Vi nåede at se det, men jeg er ikke sikker på at jeg fik et billede af det. Billeder fik jeg ellers taget mange af og jeg tænkte at jeg ville have en mindre flok sammen med ham, for så er det meget nemmere at få gode billeder af den enkelte hund, end det er når der myldrer mange hunde rundt i flok sammen. Jeg valgte at det skulle være Aisha, Mandy, Evita og hans kuldsøster Kaysa. Hvalpene var jo også i deres store kravlegård, så der blev nok et par billeder af dem også.

Askim`s Tia-Ho Kieran

Kaysa

Kieran og Aisha

Evita har taget Aylas bedste pibelegetøj

Samson på besøg

I går var Samson på besøg og det var rigtig dejligt at se ham igen og få chancen for at tage nogle billeder af ham til hjemmesiden. Samson er ikke den nemmeste hund at tage billeder af for han havde rigtig travlt med at snuse efter om tæverne var i løbetid, så det kneb med at stå stille. Han syntes de var så dejlige så han savlede ved det, og sjovt nok så var der ikke nogle af billederne man kunne se på, at han faktisk savlede over de lækre tæver. Jeg vil tro at han var temmelig rolig resten af dagen for han brugte en god del energi imens han var her. På disse billeder er der også billeder af Aisha, Mandy, Evita, Ayla, Thea og Tiara.

DK24071/2021 Askim`s Hu-Al Samson

Arlene

 

Smukke dejlige Dirch

Han er født på Kennel Flyckt ved et samarbejde mellem vores to kenneler og hans afstamning er efter mine linjer da hans far er Askim`s Ol-Fri Hondo og moderen er Askim`s Ma-Chi Mihara. Vi har i fællesskab besluttet at beholde ham i vores opdræt, men boende hos en fodervært for han er da noget af det lækreste vi har set af en parti colour hanhvalp. Han har den bedste pels jeg har set på en hvalp i den alder, man kan nærmest begrave fingrene i pelsen og tegningen er også fin.

Flyckts Dirch

Du kan læse resten af, Smukke dejlige Dirch her.!

Hundeleg, Flora og Evita hygger

I dag har jeg taget billeder af Flora og Evita der fandt en pind at lege med og det brugte de rigtig meget tid på uden på noget tidspunkt at blive uvenner over det.

Søde dejlige Flora

Du kan læse resten af, Hundeleg, Flora og Evita hygger her.!

Smukke Alenka og Eddie

I dag fik jeg taget billeder af Alenka og hendes søn Askim`s Al-Va Marco der nu kaldes Eddie, Det er så dejligt at få lov til at se hvalpene igen som voksne og da især når man så tydeligt kan se forældrene i deres afkom, Jeg synes at Eddie tydeligt viser at hans forældre er Alenka og Vani.

 

Alenka og Eddie

Eddie var irriterende men

Du kan læse resten af, Smukke Alenka og Eddie her.!

Besøg på hos Askim`s

Vi havde et rigtig hyggeligt besøg og jeg fik taget en masse billeder. Jeg har ikke fået lavet det indlæg de skulle i for jeg blev pludselig opmærksom på hvor ofte lyset brændte i mit køkken om dagen. Det er jo for dyrt med de nye priser på el så jeg tænkte at en del af problemet var alt for stor og høj bevoksning der skyggede for lyset. Sommetider er der meget kort til også at gå i gang og gøre noget ved det, så jeg gik bare i gang med projektet. Nu er det jo ikke sådan at jeg

Du kan læse resten af, Besøg på hos Askim`s her.!