Indlægs Arkiv

Hilsen fra Pipi

                                                          Sakskøbing, den 29.december 2016

Kære Karin

Nu hvor året er ved at rinde ud, synes jeg lige, at du skal høre hvordan det går mig i de nye omgivelser.

Jeg var jo kun et lille fnug, da jeg forlod dig og mine søskende. Ny siger mine mennesker, at jeg er et flot langbenet, intelligent teenager, men jeg må stadig ikke være ude om natten. Nå pyt med det, så sover jeg da bare i dobbeltsengen eller lige hvor det passer mig.

De er søde ved mig og derfor giver jeg dem ofte små gaver, der kan være en lille pind som jeg selv har hentet ude i haven, eller en hasselnød. Hasselnødder er mit bedste legetøj, de farer afsted hen og gulvet og siger bang når de rammer panelerne. Jeg har ellers fået meget købt legetøj af venlige naboer, da de bød mig velkommen.

Jeg spiser meget forskelligt mad, katte piller der er godt for alt muligt og Whiskas i forskellige afskygninger. Hver aften får jeg også lidt katte guf, jeg ved selv hvor de gemmer det og kan fortælle hvornår jeg har lyst til det, men de fedter nu lidt med det, kun en pind pr. aften.

Jeg har været hos dyrlægen i Maribo og er blevet neutraliseret, det slap jeg fint fra, jeg er også blevet bidt af en anden kat og der gik betændelse i såret på mit ben, men det klarede de også i Maribo.

Jeg er også en flittig kat, jeg hjælper med at rede senge, med at stryge og går gerne med på havearbejde. Jeg elsker at sidde på skulderen af mine mennesker og kravler gerne op ad ryggen på dem for at komme til det.

Fuglene og musene i haven har jeg travlt med at fare efter. Jeg havde kun været her i få uger, da jeg fangede min første museunge, det er siden blevet til flere. En enkelt solsort har jeg for nylig nedlagt, men de store duer holder jeg mig fra – endnu.

Husk du er velkommen til at besøge mig hvis du kommer til byen.

GODT NYTÅR

”PIPI”

Leave a Reply

%d bloggers like this: