Indlægs Arkiv

Lidt nyt fra Easy og Star

Kære Karin,

Jeg har set på din hjemmeside, at hvalpen desværre ikke kunne overleve. Selvom det selvfølgelig var bedst, at den blev aflivet, er det alligevel altid en trist beslutning. Men godt at du forhåbentlig snart får nogle nye hvalpe, der er store og sunde.

Det er helt OK, at du har lagt min sidste mail på hjemmesiden. Jeg vil godt være med til at gøre ”reklame” for dig, så hvis mine mails kan hjælpe med det, er du velkommen.

Easy og Star har det stadig fint. De leger godt – også med hinanden. Og der er mange spændende ting at bruge tiden til, hvis legetøjet bliver for kedeligt. Der er frække fluer, der flyver, når man er lige ved at fange dem – men indimellem kommer der en edderkop forbi, som man kan få fat i. Alt den energi skal selvfølgelig erstattes, så godt at jeg købte 10 kg killingefoder. Det bliver der brug for.

Min gamle kat er stadig noget forbeholden overfor de to indtrængende ”terrorister”; hun er blevet helt hæs af at miave og knurre ad dem. Men nu kan de da være i samme rum – selvom det ganske vist er med nogen opmærksomhed fra begge sider – og også fra min. Killingerne har fundet ud af, at det er godt at gemme sig i betrækket under min lænestol. Der kan de ligge sammen i hængekøje.

Som du kan forstå, er alt tæt på idyl her. På mandag skal killingerne vaccineres, og når det er sket, får de nok lov at komme lidt ud – lidt afhængig  af om vejret tillader, at jeg også sidder ude.

De bedste hilsner

Mariann

Leave a Reply

%d bloggers like this: