Indlægs Arkiv

Lidt om Rødderne

Hej Karin!
 
Nu er de to små blå bøller blevet 8 uger, sikke tiden render af sted.
 
Isac er den lille fis, der elsker mad. Han er så sjov når han er sulten så render han rundt efter mig og brøler med sin hæse stemme 🙂 Når jeg så hælder dåsemad op til dem, så er det tæt på han kravler ind i dåsen, som om han aldrig fik mad.
Også går han ellers i krig med at spise og slå alle de store Maine Coon’er, så de ikke tager hans mad. De har efterhånden fundet ud af at han bare skal have sin mad i fred, så de afventer at Isac, Igor og Martha er færdige med at spise 🙂 Tænk at sådan en bette blå fis kan skræmme de store sådan :-))))
Isac er også en putte fis, ser han en dyne eller et tæppe så er han der lige med det samme, så skal vi putte og hygge 🙂
 
Igor han er en rigtig charmetrold, han kan trille og rulle når vi snakker til ham. Så skal han nusses på maven og kysses 🙂
Igor og Martha de kan tumle og lave badut-spring, så vi sidder og griner af alle deres spring og cirkusnumre 🙂
Han har fundet ud af at han kan puste sin pels op så han bliver sååå stooor, ja han tror det. Det er mest overfor den ene hund han puster sig, det ser nu lidt sjovt ud, og hunden går langt udenom ham når han puster sig op. Så føler han sig vist endnu større.
 
Som du kan hører så kan de to små blå sagtens klare de store 😉
 
I mandags var de ude hos dyrlægen og blive vaccineret første gang. De tog de i stiv arm, de indtog hele dyrklinikken med høj haleføring og fik tændt for deres spindemaskiner 🙂 De fik charmet vores dyrlæge ret meget 🙂
 
Det var lidt nyt fra de små blå 🙂
 
Kram fra Malene og alle misserne

Isac


Isac


Martha


Martha


Igor


Igor

Leave a Reply

%d bloggers like this: