Indlægs Arkiv

DK06176/2015 Askim’s Ru-San Eigild

Hej Karin, 

Her kommer lige en lille opdatering på søde lille Ru-San. Vi kalder ham godt nok for Cheddar nu, da han på ingen måder reagerede når vi kaldede ham for Ru-San. Han reagerer faktisk slet ikke på noget, men vi har fået ham lært at ‘sitte’ samt reagere når vi kalder Cheddar. Så én ting ad gangen. 

Der er ingen tvivl om at han er en rigtig god dreng. Han går pænt og er generelt stille og rolig, dog elsker han selvfølgelig når der bliver leget lidt med ham ude i haven. 

Vi var idag ude at går en laaaaang tur gennem sti, skov og strand. Det hyggede han sig vældigt med og jeg fik taget en masse fine billeder af ham. Han fik lov til at tage alle de nye lugte til sig, så det var en stille og rolig tur. En gang i mellem tog Emilie og Cheddar sig dog en løbetur – han kan godt nok løbe stærkt. Han var ude på en bro hvor han bare sad og kiggede ud på vandet og lidt efter kom vi til et lille strandstykke, hvor han sågar gik direkte ud i vandet. Det har været en rigtig varm dag, så det var nok dejligt for ham at blive kølet ned. På stranden mente han at han skulle rulle rundt i sandet hele tiden – så vi fik slæbt hele stranden med hjem i hans pels… Men han var glad og det er det vigtigste. 

På turen hjem er der en stejl bakke, denne var han for træt til at gå op af, så han kom op og sidde i cykelkurven – det var han også helt vild med. Da vi kom hjem igen, lagde han sig under havebordet og så sov han med det samme. 

Maden spiser han dog ikke så meget af endnu. Han tager en lille muldfuld en gang i mellem, men vi tænker at han nok er vant til at få små guffer i hans madskål.

Vi er meget glad for ham og han skal nok få det rigtig godt hos os,  resten af hans liv. Vi glæder os til at få Ursus hjem også, som vi nok kommer til at kalde Chubby. Så skal de nok blive gode legekammerater. 

Kærlig hilsen 

Familien Stougaard fra Kolding​

En del af mit nye kongerige

Leave a Reply

%d bloggers like this: