Indlægs Arkiv

DK12564/2016 Askim’s Mi-Va Rajah

Jeg har fået en mulighed for at komme til at fotografere denne smukke unge parti colour hanhund og jeg kunne jo slet ikke vente på at det måske blev solskin, så jeg var ude i haven med Rajah og Alenka, så snart det var blevet lyst.

Det var godt nok koldt og jeg kunne tilsidst ikke håndtere kameraet, så stive var mine fingre af kulde, men billeder – det fik jeg, og i alt for rigelig mængde.

Han er ikke vant til at komme op på et bord og han føler sig ikke godt tilpas ved det, men når han tuller rundt i min store have med en af de andre unghunde, så kan man tydeligt se at hans bevægelser er fine og han stiller sig naturligt i fuld balance. Hans aftegninger er bare fine og hans pelskvalitet har jeg kun sjældent set hos en parti.

Han er bare så dejlig, men heller ikke han er helt uden noget der kunne være bedre.

Han er fra min dejlige Jomillas Zeppy = Milla`s sidste kuld og hans far er min importerede parti colour hanhund fra Finland : Casa Roque Beyond Vanilla = Vani

Allerede da hvalpene var små bestemte jeg at Ronja skulle blive her i huset og at jeg ville forsøge at få en aftale om avlsret på Rajah og det fik jeg.

 	DK12564/2016 	Askim's Mi-Va Rajah

DK12564/2016 Askim’s Mi-Va Rajah

Har du set alle disse billeder så har du fulgt i hælene på Rajah da han første gang kom ud i min store have. Du har været med ham hele vejen rundt, set ham snuse og undersøge alting, og til sidst set ham gemme sig, for nu kunne det være nok med at tage billeder.

Leave a Reply

%d bloggers like this: