Indlægs Arkiv

DK15932/2017 Askim`s Fre-Al Xanthos i Tivoli på hundens dag

Smukke Xanthos repræsenterede Tibetansk Spaniel ved Hundens Dag i Tivoli og det gjorde han flot.

Familien skrev til mig :

Kære Karin og Bente,
Tak for sidst til Tibbe-træffet hos Kim.  Det var sjovt. Og vi synes  også, det er hyggeligt at møde Xanthos` søster, Meta. De ligner hinanden meget.
I søndags var Xanthos for anden gang til Hundens Dag i Tivoli.  Vi var ligesom sidste år eneste repræsentant for Tibetansk Spaniel, så vores barnebarn Flora fik lov at bære skiltet, og han blev nævnt fra konferencieren på scenen.  Der er nok over 1000 hunde i Tivoli den ene dag på året – lige fra chihuahua  til irske ulvehunde.  Der er ikke meget ballade, og Xanthos har en fest! Andre hunde er det bedste, han ved.  Det er så ikke altid, det er gengældt, men dog for det meste.
Han får så meget ros allevegne, og her i hunde-Tivoli var der flere, der opfordrede os til at lade ham udstille. Det er vi nu ikke specielt optaget af, men vi har åbenbart fået en meget vellykket Tibbe, og vi synes jo bare, han er sjov og sød.
Hvis jeg kan finde ud af teknikken, sender jeg jer et par billeder fra Tivoli.
Og Karin – du siger bare til, hvis du synes, vi skal rykke mht. at bruge Xanthos til avl. Vi havde indtryk af, at du havde nok at se til lige p.t. og det er ikke meget vigtigt for os. Men der var nogen ting, vi skulle gøre selv inden.
Nu kan du se, Karin, vi er klar, hvis du er.
Og vi håber, i har det godt begge to og alle jeres søde hunde.
Mange hilsner fra
Ebbe, Birgit og Xanthos

Smukke dejlige Xanthos

sdr

Her ser man hans helt perfekte bid.

 

 

Lukket for kommentarer.