Indlægs Arkiv

God planlægning

For det VAR god planlægning, men bortset fra det, så var der ikke så meget der ikke gik galt eller måtte laves om, men sådan går det jo bare engang imellem.

Historien er at Lady jo blev parret med svenske Icikarma`s Birinder = Gizmo d 16/2 og det var meget tidligt i hendes løbetid. Jeg havde jo håbet på at hun ville vise tegn på at være gravid, for det plejer Lady at gøre meget tidligt efter parringen, men hun viste tværtimod at hun var helt vild for at komme ind til mine hanner. Når det ikke lykkedes at få lov til det, så hoppede hun jo meget frustreret på de løbetids tæver hun gik sammen med i mit køkken.

Jeg kontaktede Gizmo`s ejer Ninna for at høre om det kunne lade sig gøre at få en parring mere og det var slet ikke noget problem. Ninna ville komme til Kbh med ham mandag d 20/2 så Lady for en sikkerheds skyld kunne få en parring mere, for det bliver jo hendes sidste kuld.

Vejret var regnvejr med kulde og blæst så tanken om at parre hund udendørs var ikke særligt tillokkende, især ikke fordi Gizmo er en af de hanner der parrer nemt, men hænger fast i temmelig lang tid. Jeg luftede problemet med Birthe der har hunde herfra og hun tilbød, at vi da bare kunne være i hendes lejlighed. Det var bare så super dejligt.

Mandagen kom og jeg kørte hjemmefra i god tid, men da jeg var oppe på Sjælland så ringede Ninna, at hun ikke havde nogen bil for den var på værksted, og hun havde ikke andre muligheder. Jeg var jo kørt af motorvejen for at ringe tilbage og min første tanke var, at så måtte jeg køre over at hente Gizmo for jeg havde jo ikke hverken mit eller Lady`s pas med når vi kun skulle til Kbh. Der kunne Ninna så fortælle mig at det slet ikke var nogen god idè, for efter at grænsekontrollen er strammet rigtig meget op p g a imigranter, så ville jeg nok få lov til at komme ind i Sverige når jeg havde kørekort med, men at det nok ville tage 7 til 8 timer inden de havde forespurgt de danske myndigheder om jeg nu også var rigtig dansk. At tage Lady med over grænsen uden at have hendes pas med dokumentation for Rabies vac. var efter at der var strammet meget op på reglerne på grund af ulovlig import af syge hundehvalpe fra østlandende, en meget meget dårlig idè, fordi bøden er så stor, og hun ville slet ikke have mulighed for at komme ind i Sverige alligevel.

Jeg bestemte mig til at nu var jeg kommet så langt så jeg ville ihvertfald besøge Birthe og forklare hvorfor det ikke blev til noget. Da jeg ankom så var hendes datter Lotte der også  på besøg,og da jeg havde forklaret sagen, så tilbød hun at køre over og hente Gizmo og det tog jeg selvfølgelig imod, for så kunne Lady jo få sin parring. En opringning til Ninna gjorde klart at hun gerne ville lade Lotte hente Gizmo til Danmark og at der kun var ca 1/2 times kørsel hjem til hende. Det kom så ikke til at holde stik, for dels var der så meget blæst at der var advarsel om at det frarådedes at lette køretøjer krydsede broen, dels var det ikke så let for GPSèn at finde hen til hvor Ninna bor.

Jeg fik taget lidt billeder imens at jeg ventede og selvfølgelig blev der også taget et par billeder af Gizmo alene og af Gizmo og Lady. Han er bare sådan en dygtig hanhund til at parre og selvom det efterhånden var blevet mørkt og stadig blæsende og regnfuldt kom Ninna og hendes mand over broen og hentede Gizmo hvor vi havde aftalt det i nærheden af lufthavnen.

Jeg er så taknemmelig for al den hjælp jeg fik af alle de involverede mennesker og dyr, der gjorde denne dag til en af de gode oplevelser alligevel imod alle ods.

SE12541/2015 Icikarma`s Birinder = Gizmo

SE12541/2015 Icikarma`s Birinder = Gizmo

SE12541/2015 Icikarma`s Birinder = Gizmo

SE12541/2015 Icikarma`s Birinder = Gizmo

Leave a Reply