Indlægs Arkiv

Hilsen fra Samson 2

Hilsen fra Samson 2

I går blev jeg 7 måneder, jeg vejer nu 5,8 kg og er 25 cm høj. Jeg har oplevet en masse siden jeg flyttede ind her, og jeg er blevet rigtig dygtig til en masse ting. Jeg husker, at sig til når jeg skal ud, og i denne uge er jeg begyndt at lette ben, det er stort.

Jeg har også prøvet at være alene hjemme, det er jeg til gengæld rigtig dårlig til, men mine mennesker siger, at det skal jeg også lære.

Efter min sidste hilsen var jeg så uheldig, at løbe ind i væggen under et af mine træningspas rundt i stuen, resultat noget mine mennesker kalder ”et ordentligt sæbeøje” det var ikke sjovt, men  heldigvis er det overstået nu.

Jeg har været på tur til den store by for at se på mange fødder i gågaden og vende mig til andre lyde. Det er rigtig sjovt, men nogen steder må jeg ikke gå, fordi der er for snavnet til mine poter!  Det er heller ikke alle forretninger jeg er velkommen i, men så kan jeg da heldigvis kikke ind af vinduerne.

Har været på indkøb i et stort indkøbscenter, det er rigtig sjovt, men det kedelige kom da jeg skulle prøve  nyt tøj (sele), og ingen af de gode sager, i butikken, måtte jeg røre ved, men lækkert med  alle de mennesker  der syntes jeg er så sød. Bagefter er det dejligt blive kørt hjem gennembyen og se på alle lysene og de mange forskellige biler, og ikke mindst lyssignalerne og de høje huse.

Efter at have boet her et stykke tid har jeg fundet ud af, hvor det bedste sted at opholde sig er – køkkenet helt klart, desværre sker det af og til at mine mennesker ikke fylder nok gode sager i min madskål, det er jeg gør jeg naturligvis straks opmærksom på når det sker, dog med skiftende held. Det er en gang lykkedes mig at løse problemet selv, det var ganske vist flydende kost jeg fik fat på, men det smager jo også ganske godt.

Nu er det ved at være tid for mig, at få en formiddagslur, men jeg sender et par billeder med, så I kan se noget af det, jeg har oplevet.

Ny sele

 

Samson med sæbeøje

Jeg holder vagt

Klar til at køre sikkert i bil

Har selv hentet den

Samson med tom madskål

Leave a Reply