Indlægs Arkiv

Hvalpene forandrer sig

Det går jo rigtig hurtigt når hvalpe forandrer sig, ja sommetider synes jeg at bedst som de er født, så er de klar til at flytte. Denne gang har jeg fået lov til at nyde dem længere fordi jeg har to tæver der er blevet pensionister og så er der et par tævehvalpe, der er bestemt til måske at afløse dem engang. De skal ihvertfald blive boende her.

Den ene er Grothovda`s Astra Alenka = Alenka, som jeg har hentet i Norge, en smuk datter efter P`zazz Khaki = Kia og Lillileian Honey Bear = Saxon

Den anden er Askim`s Mi-Va Ronja = Ronja, en lækker parti tæve der er efter Jomillas Zeppy = Milla og Casa Roque Beyond Vanilla = Vani, hun ligner sin far så det er helt utroligt.

I går var vejret så godt, stille og lidt sol, så det var til at være ude i haven og tage billeder og i dag er det meget koldt med sne og islag, så det er passende at sidde inde i varmen og sortere billederne og få dem lagt ind på hjemmesiden.

Der blev alt for mange gode billeder, for Perry og Anton der begge søger et nyt hjem, kom jo også i vejen for kameraet. Begge er rigtig søde og nemme hvalpe der bestemt vil kunne forsøde tilværelsen for den rette familie.

Ronja på legepladsen

Perry, Andie og Bonnie

Ronja

Ronja

 

Anton

Alenka

Alenka

Perry

Anton

Alenka

Alenka

Alenka

Alenka

Alenka

Anton holder sig ikke tilbage

 

Olympia

Olympia

Anton

Anton

Anton

Anton

Anton

Dronningens efterfølger

Anton

Kaldte du ?

Perry

Perry

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: