Indlægs Arkiv

King har fundet et nyt dejligt hjem.

Dette indlæg er skrevet d 3/8 2016 og jeg vil bede om at dem der deler det på Facebook vil slette det igen en uge senere.

King er en 4 år gammel Tibetansk Spaniel som søger nyt hjem fordi hans ejer er blevet dement og er kommet på plejehjem. Han bor i Rødby og man er velkommen til at ringe til mig på mobil 26812419.

Jeg har kendt King hele hans liv og han er en god og meget kælen tibbe der elsker at blive kælet med og at ligge på skødet, men han er også meget glad for at gå en tur. Han er kastreret fordi han ind imellem er blevet passet hvor der har været tæver i huset.

King er glad for alle mennesker og det gælder også børn, men han har været vant til at bo hos en enlig ældre og jeg tror det vil være det bedste for ham hvis han kommer til at bo som hjerteven for en ældre person igen.

Han stod og snakkede til mig imens jeg fotograferede ham, fordi mit kamera ikke er helt lydløst og samtidigt så logrede han ivrigt med halen. Han er bare rigtig sød.

Det eneste han ikke er særligt vild med, det er at blive børstet, og det er jeg sikker på at han sagtens kan komme til at synes om, han er jo vild med at blive kælet med.

Dette indlæg må meget gerne deles.

King er ca 4 år gammel

King er ca 4 år gammel

DSC_0005 DSC_0006
DSC_0010 DSC_0013
DSC_0015 DSC_0016
DSC_0018 DSC_0019

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: