Indlægs Arkiv

Lidt billeder fra Nysted

Disse billeder har jeg ikke taget, men alligevel så handler de om hunde især Tibetanske Spaniel men også en Cavalier King Charles Spaniel, og så er der nogle rigtig smukke billeder fra Nysted.

Lone skrev :

Lige et par fotos af skønne hunde på gåtur i januar i Nysted.

Her er et par vinter billeder fra skønne Nysted  med Aiko og vores feriebarn, Fiona, en king charles. Tidligere havde vi selv king Charles hunde, men da vi for 2 år siden måtte tage afsked med vores højtelskede Sille, var sorgen stor, og ved en tilfældighed, fandt jeg Askims Kennel, dig Karin, og så blev jeg solgt. Først blev manden solgt, og jeg var ikke sen til at følge efter. Nu kan vi ikke undvære vores tippe hund.

Skønt at gå tur, og Aiko er rigtig flink til at løbe selv, og sætte sig, hvis der kommer en cykel. Derimod kan hun ikke modstå fristelsen til at jagte en fasan eller et rådyr. 

Indimellem gåturen må der lige en pause til, for at se om der er noget bytte i nærheden

Hjemme i haven går det ud over de stakkels solsorte. Nysted er ideel til gåtur med hunde. Ålholm i baggrunden, og roklubben, hvor en fiskehejre lige lette. Prøv om du kan få øje på den. Den havde gemt sig under broen.

 
 
 
 

Solen skinner godt nok ikke på vores 6-7 km gåtur i dag. Fiona er med, og for at holde øje med hende er udsigten bedre fra badebroen og bordet ved Skansen i Nysted.

DK15606/2014 	Askim's Le-Gan Aiko

DK15606/2014 Askim’s Le-Gan Aiko

Leave a Reply

%d bloggers like this: