Indlægs Arkiv

Lille Juleaften hos Kennel Askim`s

 

Jeg har jo ikke de store planer for julen for det er endeligt lykkedes at få min smukke og højt elskede datter af Grothovda`s Ley-La og  Shunyata Gan-dar gravid. Ayla fik et kuld hvalpe 18 juli 2016 og dengang kom der et flot kuld på 6 hvalpe, men senere har hun ikke fået hvalpe. Denne gang lod jeg hende hende komme på besøg hos smukke Hondo og det var der åbenbart held ved, for nu venter hun hvalpe ca 26/12.  Jeg glæder mig helt utroligt til at se hvad denne kombination vil bringe. Desværre er hun ikke i fuld pels nu, men jeg vil vise hvordan de to forældre ser ud når de er det.

DK20203/2018 Askim`s Ol-Fri Hondo. Øjenlyst  = Intet påvist, Patella 0/0, PRA 3 Fri DK15607/2014 Askim`s Le-Gan Ayla. Øjenlyst Distichiasis = 1 øjenhår, Patella 0/0, PRA 3 Fri

I dag kom der sne og det var noget nyt for de to små tævehvalpe jeg har beholdt af mit opdræt og det var både mærkeligt at træde i og underligt at spise fordi det var så koldt. Billederne blev ikke særligt gode for lyset var ikke godt til at tage billeder i.

Kaysa og Samira

 

Chilli

 

Lukket for kommentarer.