Indlægs Arkiv

Når tæver bestemmer

I går havde jeg en spændende date på Xenta`s vegne med en rigtig lækker parti colour hanhund fra Sverige. Han har flot stamtavle, udseende og lækker pels, fejlfrie sundhedsresultater og den sødeste mest hensynsfulde måde at inklinere for tæven på, men der var ikke noget at gøre : Hun VILLE ikke have ham. Vi prøvede at lokke og Gizmo gjorde bestemt også alle de rigtige ting, men hun havde mest lyst til at bide hovedet af ham. Det var bare så ærgerligt og sådan en udflugt koster jo også nogle penge.

Med på turen var også Lady som skulle have en sundhedsattest, og hun var også i løbetid, men jeg troede bestemt ikke at hun allerede var klar. Det havde Lady en anden mening om, når der var sådan en lækker hanhund i lokalet, så hun bød sig til og Gizmo var helt med på, at når den ene ikke ville parres, så kunne han da bare tage den næste. Det blev hurtigt til en fuldbyrdet parring med laang tid hundene hang sammen, så nu håber jeg så på, at Lady får nogle fine parti hvalpe om et par måneder. Jeg havde desværre ikke mit kamera med ind og fik kun et par billeder hvor hannen stadig sidder i bilen, men selvfølgelig har jeg andre billeder af de implicerede hunde.

I dag prøvede jeg at præsentere Xenta for Vani herhjemme i haven og han ville bestemt også gerne, men det ville Xenta ikke. I dag fik jeg nogle billeder ude i haven på trods af tågen, men parring blev det ikke til. Næste gang jeg skal have lavet progesteron test på en tæve, så bliver det sådan at blodprøven bliver sendt til et laboratorium, så jeg får et præcist tal at forholde mig til. Det var det foderværten fik lavet på Hulda da hun skulle parres og det passede helt perfekt.

SE12541/2015 Icikarma`s Birinder = Gizmo

SE12541/2015 Icikarma`s Birinder = Gizmo

DK09247/2014 	Askim's La-Gro Xenta

DK09247/2014 Askim’s La-Gro Xenta

DK02005/2011 	Tibbe Labben's Lady In Red

DK02005/2011 Tibbe Labben’s Lady In Red

Vani og Xenta

Nilaya og Heidi

DK15933/2014 	Casa Roque Beyond Vanilla

DK15933/2014 Casa Roque Beyond Vanilla = Vani

Leave a Reply