Indlægs Arkiv

Skamar`s fotodagbog

Grothovda’s Skamar

 Født d. 9. april 2011 i Grothovda’s Kennel hos Wanja og Paul Øien, Randsverk, Tessanden, Norge. Mor: Varvara’s Mercedes, far: Bastian.

 

 16.  juni, Grothovda’s Kennel,

Usikker på præcis alder, fotos fra Karins hjemmeside

 

Allerede her faldt jeg for Skamar, men vidste jo, at han ikke var til salg…

 19. juni, Grothovda’s Kennel

Usikker på præcis alder, fotos fra Karins hjemmeside

 21. juni, Kennel Askim’s, 10 uger

 Kommer til Danmark sammen med søster Starshine

 

 23. juni, Kennels Askim’s, 10 uger

 Eller også var det her, jeg faldt J

 
   

   Og det var vist her, at Karin ikke længere kunne følge med med kameraet.

 29. juli – 7. august, Rågeleje, 16 uger

 D. 29. juli tog Malte og jeg ned for at besøge Karin for at se på alle de nye hvalpe, der var kommet i løbet af sommeren. Og fordi vi var ved at få tippe-abstinenser; vi trængte til at se alle de søde hunde igen, nu, hvor vi bare gik og ventede på at få vores egen – selvom vi ikke på det tidspunkt vidste, hvilken en vi skulle have. Og før vi vidste af det, var vi på vej hjem med Skamar i bilen. Fantastisk! – og en lille smule overrumplende. Vi var nærmest fjantede på vejen hjem. Skamars nye familie består af Malte på 15, Victor på 18 og Mette på 45.

Vi var stadig i sommerhus på det tidspunkt, så den første uges tid blev tilbragt i Rågeleje. Her er det første besøg ved hav og klit – der var masser af gå-på-mod og nysgerrighed, bortset lige fra ved mødet med en Newfoundlænder. Til gengæld var en sød gravhundetæve, som kom forbi lidt efter, ok.

 Med Malte ved Heatherhill

 
   
   

Med Mette i sommerhuset

 Tumlerier ude

 
   

                  Og inde

Kavaskålen fra Fiji blev indtaget, straks vi havde taget den i brug til legetøjsopbevaring       

 
   

 Nevø Viktor og niece Tatiana havde bygget en rede til Skamar (ligesom Kyllings rede i Bamse og Kylling)

 
   

(her kan man rigtig se den flotte pels, som ser ud til at beholde den smukke røde farve, selvom nuancen bliver lidt mørkere hen ad vejen)

 7. august, 17 uger

Kommer til vores hus i Bofællesskabet Trudeslund i Birkerød.

17. august skrev jeg til Karin:

Hver gang jeg skal fortælle dig i telefonen, hvordan det går, bliver det noget i retningen af: Jamen, det går så godt. Han er så sød. Det er helt vildt hyggeligt. Vi er SÅ glade for ham…!

 3. september, 4 3/4 måned

I dag har vi været til hvalpetræning for første gang. Det var sjovt med gode aktiviteter i en hyggelig stemning. Og godt at få mødt hunde af forskellig størrelse og alder.  For tiden træner vi at være alene hjemme, og det er altså ikke Skamars kop te. Han er ked af det, når vi går, og helt rundt på gulvet, når vi kommer hjem igen. Og så synes den lille prins altså, at det er meget lækrere at besørge på bløde sofapuder end på gulvet, når man nu skal udholde at være alene hjemme…! Men sur, det kan man jo slet ikke blive J Alle skriver, at netop deres tipper er den bedste i verden, men – sorry – I tager fejl. Det fås ikke bedre end Skamar; blød, sød, kærlig, ideel varmepude (jeg havde ellers forsvoret, at jeg nogensinde skulle have hund i sengen), skingrende tosset cirka én gang om dagen, typisk ved aftentide, elsker både at gå tur og at tage på længere bilture, hvilket er rigtig smart, når man nu ikke gider være alene hjemme. Og så er han i det hele taget bare rigtig godt selskab. Tak til dig, Karin, fordi du har sådan et godt hundehjem, hvor vi på et øjeblik ved et enkelt besøg blev overbeviste om, at det var en tipper, vi skulle have. Og tak, fordi vi to sammen fandt en fin ordning ift. ejerskab og avl for Skamar.

 1. oktober, 5 3/4 måned

Vi flytter til vores nye hus på Søborggårdsvej, også i Birkerød. Her får Skamar en stor dejlig have til sin disposition

Leave a Reply

%d bloggers like this: