Indlægs Arkiv

Socialisering

Det er jo et stort emne at vise noget om, men nemmere bliver det ikke, når der på den kennel man besøger med sine unge tæver, er det lækreste kuld legelystne tibbehvalpe, der stjæler opmærksomheden, fra det man egentlig ville vise noget om. Kuldet består af en black og tan med hvidt tæve, 2 bl/t hanner og en zobel han som jeg tror bliver rød zobel. De er bare så lækre alle fire og allerede så dygtige og godt socialiserede at de villigt hilser på fremmede både mennesker og hunde. Kuldet er til salg og hvis der er nogle der bliver interesserede i dem når de har set disse billeder, så kan henvendelse ske til Kennel Martedal tlf  30274790

Det var en hurtig beslutning der fik mig til at køre til Fyn for at få Ronja og Alenka socialiseret lidt mere sammen med alle hundene på Kennel Martedal. Der er der nemlig både Sheltier og Tibetansk Spaniel, venlige hunde i alle aldre, lige fra små hvalpe til lidt ældre hunde og en enkelt ny parret tæve der stadig er i løbetid.

Jeg har lige hurtigt kigget billederne igennem og der er kun et par stykker mine hunde er med på, men jeg har senere fået lov til at bruge af de billeder som Laila tog. Jeg fik ikke taget et eneste billede af de hunde som Gitte og Jesper havde med. Jeg har senere kontaktet Gitte på Kennel SajuniTibbes og har fået et par billeder af hende. De havde to hunde med, Mia hedder cvet vinny vrch Mia og er en ruskaya tvetnaya Bolonka og så havde de en rigtig dejlig tibbe hvalp med som hedder SajuniTibbes Chi Dalpa som leder efter et godt hjem.  Den familie der køber hende får helt sikkert en dejlig hund. Henvendelse kan ske til Kennel SajuniTibbes på tlf 61276293.

Jeg håber på at jeg kan få lov til at vise nogle af de billeder Laila tog, for ellers har jeg da ikke mange billeder at vise.

Det var et rigtig dejligt besøg og jeg blev absolut bestyrket i at de hvalpe der har Gizmoland`s Cinnamon Cupcake = Simon til far og Askim’s Po-Xol Wanja til mor arver rigtig meget fra deres skønne forældre.

Turen blev lidt spoleret af at færgen Tårs – Spodsbjerg kun sejlede med èn færge, så hvor der ellers er en færge afgang hver time , så var der nu kun afgang hver anden time. Vi fik lige pludselig meget travlt med at komme afsted, for det er absolut noget der kan mærkes hvis man kommer for sent til en færge og skal vente i to timer på at den næste sejler.

Alenka og Ronja føler sig hjemme

   

ruskaya tvetnaya Bolonka

cvet vinny vrch Mia

SajuniTibbes Chi Dalpa

Dalpa er til salg

 

som en klog mand sagde det godt med fod på vægten

 

Vægten af en halv hund

Dejlige Alenka er lidt skeptisk

Leave a Reply