Indlægs Arkiv

Vinteren 2010.

Rampen

Hunde Rampen

Vinter i hundenes have.

Vinteren 2010 har givet rigtig meget sne her i Rødby på Lolland og det ser ikke ud til at være helt slut endnu,  igen i dag kom der en omgang sne/snestorm så himmel og jord stod ud i et’ ..

Hundene’s have er derfor lige for tiden pakket ind i et tykt hvidt tæppe som bla, har omdannet deres hunde rampe til noget der mest af alt minder om en “ski-hop-rampe” fra de olympiske lege  i Vancouver.

lige nu ser der lidt tomt ud er de ved at klæde om og i føre sig hunde-ski, eller venter de mon bare på at ski liften skal transportere dem op? måske er de alle bare er inde i varmen og render der og lege med eller driller hinanden, måske ligger nogle og halv sover mens de kikker ud af vinduet og tænker at det er det hyggeligste…


Skovduer

Skovduer som gæster


Publikum var ellers klar.

2 skovduer havde ellers allerede indtaget  tribunens bedste tilskuer pladser så de kunne se deres tibbe idoler når ski-hop begyndte.

Men selv om det er ved at være lidt for meget med alt det sne og snefygning efterhånden er det nu rigtigt smukt når der er sol, sne og det er vindstille.

Det smager da lidt af forår….

Leave a Reply

%d bloggers like this: