Indlægs Arkiv

Et solstrejf i haven,

må jo udnyttes, og især når det er så sjældent vi har den fornøjelse. Tibberne elsker min store have og de synes også der er dejligt derude selvom vejret er dårligt, men det er nu lidt sjovere at tage kameraet med ud, og fotografere dem derude, når solen skinner. Der er jo kommet nye hvalpe til bl. a. har jeg endeligt fundet , min i laang tid eftersøgte black og tan tævehvalp og hunde forandrer sig hurtigt, så jeg vil sætte hundenes navne under billederne denne gang.

Tibbis Buwa = Bonnie og Tibbis Basha

Milla

Milla og Starshine

Bonnie

Basha

Bonnie

Ley-La, Starshine og Milla

Oliver

Ruby

Ruby

Basha og Milla bagved

Ruby

Ruby

Ruby

Bonnie og Basha

Vi holder fagligt møde

Basha, Starshine og Oliver

Starshine

Basha og Starshine

Basha, Starshine og Milla

Basha og Starshine

3 comments to Et solstrejf i haven,

  • Mette Juhl

    Når man ser på ungdomsbilleder af Goba, kan man godt genkende en del i Basha, synes jeg. Og sjovt, som du siger, at den blanding kunne give tre black og tan. Lidt ærgerligt, at Tibbis hjemmeside ikke er oppe pt; det kunne være sjovt at se hele kuldet og at høre, hvor de er kommet hen.

  • Ja men så må du da bare kigge her hos mig. Moderen til dem begge to er Askim`s Se-Dy Caja = Caja og faderen er Askim`s Goba, de er kuldsøskende, men hvordan der i det kuld, med de forældre, kan komme tre black og tan hvalpe, det forstår jeg simpelthen ikke.

  • Mette Juhl

    Hold da op hvor er de skønne, de to nye hvalpe. Hvis vi nogensinde skulle finde på at få én mere udover Skifer, er sådan en som Bonnie slet ikke til at stå for. Du må være meget tilfreds, når det endda er en, du har været ude efter længe. Kiggede efter forældrene på Tibbis, men de er ved at renovere siden, så der er ikke noget at se. Basha ser også rigtig godt ud. Tillykke med dem.

Leave a Reply

%d bloggers like this: