Indlægs Arkiv

Fra Qato`s dagbog

Hej Karin !
 
Lige en lille hilsen fra Qato og hans familie.
 
Qato trives stadig fint, som det også fremgår af vedhæftede billeder, taget i eftermiddag, hvor vi var på tur til Vesterhavet !
 
Turen startede på molen i Nr. Vorupør, hvor der er mange ting at snuse til og andre hunde at snakke med, samt mange mennesker der beundrede Qato !
 
Derefter tog vi til stranden mellem Klitmøller og Hanstholm, som vi kalder for Qato`s strand ( Qato var også den eneste hund på strækningen i dag, 12 km. lang )  her får han lov at ræse, alt hvad han har lyst til og det var meget idag !
 
På billede 434 beundrer Qato sin mega sandkasse ………… Sand er simpelthen det bedste han ved  !
 
Når man har så travlt er det ikke altid så nemt at se bølgerne, så det gav våde potter !
 
Bagefter kørte vi til udsigten over Hanstholm Havn, der kan man godt se på Qato`s øjne at han er ved at være træt, men han holdt sig dog vågen indtil vi kom hjem igen.
 
Så havde vi den dejlige oplevelse at Qato både drak vand og spiste godbidder på turen idag, det er første gang han har gjort det !
 
Nede på Hanstholm Havn var der også mange mennesker der beundrede Qato, en gammel fisker dristede sig også hen til os, for at spørge hvad det var for en flot hund vi havde !   Han syntes aldrig han havde set så pæn en hund… det var nok dagens kompliment i Hanstholm !
 
P.S. Jeg tog over 100 billeder, så der kommer to mail til dig !
 
Med venlig hilsen
Jens Karl

Tøselund`s God Given Garion

 
   
   
   
   
   
   
   
   

1 comment to Fra Qato`s dagbog

Leave a Reply

%d bloggers like this: