Indlægs Arkiv

Tøselund`s God Given Garion.

Qato er stadig noget af det dejligste blandt black og tan, og selvom jeg ikke kan bruge ham i avl, så forsøger jeg at holde kontakten med denne lækre hund og hans familie. Jeg fik en mail med lidt nyheder og nogle rigtig dejlige billeder.

Hej Karin !
 
Her hos os går det meget godt !         Qato, vores lille stolte herre, er i fuld vigør igen, så sent som i aftes vi var på tur, løb han så stærkt, at jeg har aldrig set noget lignede……der var rigtig fart over feltet, så hans operation for Patella grad 3 er gået meget godt og det ser heller ikke ud til at han har gener efter det !
 
I tirsdag`s var vi ude at køre en tur, så her gik Qato sin første havne/strøgtur i Hvide Sande, det gik meget pænt med ham og alle de andre hunde og der var flere der kom og spurgte, hvad han var for en sød hund, han blev virkeligt beundret, også af andre hundeejere !  ( Så er det jo dejligt at gå tur )
 
Herhjemme har han indtaget ryglænet på den ene sofa, så kan han følge med i hvad der sker ude i haven !  og når jeg arbejder ved computeren sidder Qato selvfølgelig ved siden af, på hans kontorstol  !  ( jeg må nok indrømme at Qato er mest glad for mig, til Dorte`s store ærgrelse ! )
Hvis jeg går ud i haven uden Qato, sidder han og hyler og kikker på døren, indtil Dorte lukker ham ud !
Når avisen kommer, bærer Qato den ind i køkkenet, så vanker der jo en lille godbid !
 
Qato elsker at komme på ture til stranden, eller i skoven hvor han kan løbe frit, så det får han tit lov til !        Hund
 
For øvrigt har jeg et godt råd hvis hundene vil grave i haven, lav en sandkasse til dem, så bliver der gravet her istedet ! ( Qato har ikke gravet i græsplænen, siden han fik sin sandkasse ! )
 
Qato har tit besøg af Oliver (Brian`s hund) så bliver der tumlet, de leger rigtig godt sammen !  Qato har så fundet ud af at trække Oliver baglæns i halen………….. det skal  ses, før man tror det !
 
Vi var i Nr. Vorupør her i sommer, her så vi to Tibbere på tur og dem skulle Qato jo selvfølgelig snakke med og så snakkede vi med ejerne, der fortalte at det var to brødre, den ene var 6-7 år og den anden 3-4 år. Det var også rigtig flotte hunde og mens vi stod der med vore 3 tibbere, stimlede folk sammen for at se dem, det er nok beviset på at det er meget flotte hunde og så er der ikke så mange af dem her i nord-vestjylland.
 
Siden turen til Vorupør, har vi snakket lidt om Qato har lyst til en legekammerat  ( han kan heldigvis ikke svare, for vi kender nok godt svaret ! )
men hvis han skal have en lille ven, er det så ikke bedst at det er en lille dreng, der er yngre end ham selv ?
 
Vedr. billeder har vi så mange at det er svært at sende dem alle, så jeg har vedhæftet lidt fra idag, hvor det regner på Mors og der er sand i skægget og vand i pelsen, så sender jeg nok en eller to mail mere,  kun med billeder, da jeg ikke kan sende ret mange  pr. mail
                         
P.S. Jeg tror nu aldrig at du finder en der er lige så dejlig som Qato, vi synes stadig at han er verdens bedste Tibbe og vi kan ihvertfald ikke undvære ham, jeg tror at billederne taler deres eget sprog !
 
Håber at I har det rigtig godt allesammen !   Smiley med åben mund
 
 
Med venlig hilsen / Best regards

Qato og hans familie

 
 

Tøselund`s God Given Garion = Qato

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   

5 comments to Tøselund`s God Given Garion.

Leave a Reply

%d bloggers like this: